Meny

Vår och sommar i antågandeEfter en kall vinter är nu sommaren äntligen i antågande. Det märker vi av med både sol och varmare nätter.
Här på Solö har vi under vintern arbetat hårt att hinna leverera de order som inkommit under senhösten och trycket verkar inte lägga sig.

 

Runt hela Sverige, tror jag att vi känner av att efterfrågan ökar. Detta har inneburit en hel del övertid för de flesta av oss och det ser vi positivt på. Det är verkligen helt andra vindar i luften år 2016. Det ska bli riktigt spännande att få följa utvecklingen under sommar och hösten.

 

Jag har under vintern påbörjat en ny tjänst på Solö och sitter nu som ekonomiansvarig. Det betyder inte att jag har släppt marknad helt utan har en del kontakt med några av er därute och det trivs jag med.

 

Jens Persson har kommit in och förstärkt Marknadssidan hos oss och han är egentligen ganska gammal i "gamet". Han var med och drev Solö under slutet av 90-talet och början av 2000. Han sitter också fortfarande som huvudägare och styrelseledamot. Det har gett ny energi på marknadssidan så ni kommer nog att märka av oss även framgent. :)

 

Är ni nyfikna på att träffa Jens eller varför inte Thomas Engblom så kom ihåg att ni är alltid varmt välkomna till oss!

 

/Ann-Sofi Persson, Ekonomiansvarig
Datum: 2016-04-22 06:00
Copyright © Solö Mechanical Solutions AB 2018 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB